IZBORNIK
IZDVOJENO
ODABERI TEMU
Novosti

Božić – vrijeme darivanja!

Udruga za unapređenje kvalitete življenja „LET“ planira uspostavljanje nagrade za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja i za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške u kalendarskoj godini.

  1. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja (1. i 2. mjesto se nagrađuju)
  2. Nagrada za Naziv za godišnju nagradu za osobu/pojedinca ili instituciju koja je samohranom roditelju pružila najviše podrške (1.mjesto se nagrađuje)

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je predložiti

  1. Naziv za nagradu za najhrabrijeg i najodlučnijeg samohranog roditelja
  2. Naziv za nagradu za osobu ili instituciju koja je samohranom roditelju dala najviše podrške

Udruga za unapređenje kvalitete življenja “LET“, organizira nagradnu igru u kojoj možete osvojiti knjige „Vodič za razvod braka“  psihološko – pravni priručnik, autorica Ivane Mijić Vulinović i Karmen Kmetović Prkačin ili „Naučite njemački u 7 dana“ revolucionarna metoda brzog učenja stranih jezika, autora Ramona Campayo.

Ukupan fond nagrada: 3 knjige

Način prijave

Kako bi mogli sudjelovati u nagradnoj igri potrebno je poslati svoj prijedlog za naziv nagrada na mail:

let@udruga-let.hr

s Vašim osobnim podacima.

Pristigle prijedloge ocijenjivat će djelatnici Udruge LET.

Nagradna igra će trajati do 21.12.2018.

 

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Zaštitu Vaših osobnih podataka smatramo vrlo ozbiljnom i tome pristupamo s velikom profesionalnom odgovornošću u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o provedbi Uredbe.

Pouku o privatnosti možete naći na www.samohrani.com

 

11.04.2024. 10:22

VOLITE SE SIGURNO! ❤️❤️❤️

\"Volite se sigurno\" je kampanja  kojom nastojimo ukazati na važnost brige o spolnom i reproduktivnom zdravlju populacije te promovirati odgovorno seksualno ponašanje. U sklopu kampanje ...
pročitaj više
03.04.2024. 14:42

Zakon o privremenom uzdržavanju

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE povodom prijedloga promjena Zakona o privremenom uzdržavanju Zagreb, 03.04.2024.- Udruga LET ovim putem upućuje Priopćenje za medije povodom provedbe postupka e-savjetovanja o ...
pročitaj više
29.03.2024. 09:26

SRETAN I SA OBILJEM BLAGOSLOVA USKRS!

Uskrs je prilika da se probudimo, ljubimo ljude oko sebe i svijet u kojem živimo. Uskrs je zaista jedno novo buđenje, najjača pobjeda dobra nad ...
pročitaj više